Sortit de la foscor del ventre de la mare, i criat en les penombres del laboratori fotogràfic on el seu pare revelava , als 14 anys va decidir continuar en aquests ambients de dubtosa salubritat envoltat de químics, àcids, gavetes… i sota la calidesa de la llum vermellenca que el procés requeria.
Apassionat de tota la vida a l´art fotogràfic i embarcat ja professionalment en els processos tècnics de laboratori (tant de blanc i negre com en color de forma artesanal),combinava aquest privilegiat cercle de treball com a fotògraf industrial, publicitari i de reportatge. Autodidacta “per defecte”, arriba el 1998 on canvia el metall de la plata, pels píxels digitals. Decidit a compartir i lluitar amb aquests nous inquilins, aviat s´adonà de les noves possibilitats que mai havia tingut en les foscors passades… I d´aquesta manera natural, arribem a l´actualitat on continua de fotògraf i alhora de tècnic en manipulació digital.

Actiu participant en fotografia de “competició” (concursos) tant a nivell nacional com internacional. Ha obtingut premis en patrocinis FIAP (Federació Internacional de l´Art Fotogràfic), de la CEF (Confederació Espanyola de Fotografia) i FCF (Federació Catalana de Fotografia), rebent d´aquesta última el “Premi Catalunya de Fotografia 2011”. També ha fet donació d´algunes obres seves al Museu Internacional de Fotografia (MIF). Ha exposat tant col•lectiva com individualment i ha impartit alguns tallers específics de tècniques de retoc digital. El seu estil basat en el reportatge lliure (tant figuratiu com paisatgístic) acostuma a impregnar-lo del seu particular ambient envellit, decadent i força sovint malsà, amb tons ocres i apagats que respiren olors àcides…